پرورش گوشت گاو داخل دانه های برنج و تشکیل غذایی تازه- روزیاتو

پرورش گوشت گاو داخل دانه های برنج و ایجاد غذایی جدید- روزیاتو


تعداد بسیاری از غذا‌های محبوب در جهان شامل برنج و گوشت گاو می باشند.

اکنون، دانشمندان کره‌ای موفق شده‌اند سلول‌های گوشتی را داخل دانه‌های برنج رشد دهند تا یک غذای آماده تشکیل کنند.

آن‌ها ادعا می‌کنند که «Frankenfood» یا غذای فرانکنشتاینی زیاد مقرون به صرفه، خوشمزه و سازگار با محیط زیست است.

سوهیون پارک، از دانشگاه Yonsei در کره جنوبی درمورد این نوآوری حرف های است:

فکر کنید که همه مواد مغذی مورد نیاز خود را از برنج پروتئینی به دست‌ آوریم. برنج مواد مغذی بسیاری دارد، اما افزودن سلول‌های گوشتی می‌تواند به قیمت غذایی آن بیفزاید.

ما طبق معمولً پروتئین مورد نیاز خود را از مصرف گوشت به دست می‌آوریم. اما تشکیل گوشت منبع های و آب بسیاری مصرف کرده و گاز‌های گلخانه‌ای بسیاری را آزاد می‌کند.

گوشت پرورشی طبق معمولً از سلول‌های گاو که در یک «ساختار زیستی» ساخته‌شده از ژلاتین یا کلاژن قرار می‌گیرند، کشته می‌بشود که اجازه می‌دهد تا به شکل قطعات واقعی گوشت شباهت داشته باشد.

ادامه مطلب
درمان mRNA مدرنا ریسک مرگ در مبتلایان به سرطان پوست را به نصف رساند

مطالعات قبلی نشان داده‌اند که می‌توان محصولاتی را در آزمایشگاه تشکیل کرد که تقریباً همانند استیک‌ها و همبرگر‌های واقعی می باشند.

در این مورد، دانشمندان کشف کرده‌اند که دانه‌های برنج که مملو از «شکاف و تخلخل» می باشند، ساختار طبیعی مناسب را برای رشد سلول‌های گوشت گاو فراهم می‌کنند.

برای تشکیل غذای فرانکنشتاینی، این تیم ابتدا برنج را با ژلاتین ماهی پوشاندند (یک ماده خوراکی ایمن که به سلول‌ها پشتیبانی می‌کند که بهتر روی برنج بچسبند).

سپس سلول‌های بنیادی ماهیچه و چربی گاو در برنج کاشته شده و به زمان ۹ تا ۱۱ روز کشت شدند.

محققان می‌گویند که محصول نهایی، برنج صورتی لطیف با طعمی خامه‌ای و گوشتی و رایحه‌هایی از روغن بادام و نارگیل است.

خانم پارک می‌گوید:

انتظار نداشتم که سلول‌ها به این خوبی در برنج رشد کنند. اکنون من دنیایی از امکانات را با وجود این غذای هیبریدی مبتنی بر غلات می‌بینم.

این غذا می‌تواند روزی به گفتن پشتیبانی غذایی برای قحطی، جیره نظامی یا حتی تامین غذا در فضا باشد.

به ازای هر ۱۰۰ گرم پروتئین تولیدشده، برنج هیبریدی کمتر از ۶.۲۷ کیلوگرم و گوشت گاو ۴۹.۸۹ کیلوگرم CO2 آزاد می‌کند.

ادامه مطلب
ویژگی‌های شخصیتی کاردینال یا بنیادین کدام‌اند؟

قیمت هر کیلو برنج هیبریدی نزدیک به ۱.۸ دلار و قیمت گوشت گاو نزدیک به ۱۸ دلار است.

Lab-grown steaks could soon be on British menus after Israeli start-up  becomes the first firm to apply for permission to sell cultivated meat in  the UK | Daily Mail Online

صنعت جهانی دام مسئول بیشتر از ۱۴ درصد از انتشار کردن گاز‌های گلخانه‌ای ناشی از فعالیت‌های انسانی است، تقریباً به اندازه مجموع گاز‌های گلخانه‌ای ناشی حمل و نقل جاده‌ای، هوانوردی و کشتیرانی.

پروفسور نیل داخل از موسسه تحقیقات و نوآوری بریتانیا، این مطالعه را امیدوارکننده توصیف کرده است:

در حالی که داده‌های حاضر در رابطه هزینه و تأثیرات آب و هوایی زیاد مثبت به نظر می‌رسند، هم اکنون یک آزمایش مهم در رابطه مقدار رغبت عمومی برای مصرف این غذای آزمایشگاهی در حال اجرا است.



منبع

پست های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها