چگونه قابلیت ثبت مکانهای بازدید شده در iOS ۲۶ را غیرفعال کنیم؟ اپل در ماه سپتامبر بهروزرسانی iOS ۲۶ را عرضه کرد و در آن ویژگی جدیدی به نام به اپلیکیشن اضافه شد. این قابلیت بهطور خودکار مکانهایی که بازدید میکنید را ثبت میکند و میتواند حریم خصوصی کاربران را تحت تأثیر قرار دهد. در ادامه بررسی میکنیم که چگونه این ویژگی را غیرفعال یا دادههای آن را پاک نماییم.
چگونگی غیرفعالسازی در iOS ۲۶ برای متوقف کردن ثبت مکانها، ابتدا به برنامه دستگاه خود مراجعه کنید. سپس بخش را یافته و را انتخاب کنید. در این صفحه گزینه را فعال کنید و سوئیچ مربوط به را به حالت خاموش تا اپلیکیشن دیگر مکانهای شما را ذخیره نکند. اگر بعد از انجام مراحل فوق امکان غیرفعالسازی برای شما فعال نشد، تنظیم را یک بار غیرفعال و سپس دوباره فعال کنید.
این عمل مانعهای موقت را برطرف میکند و دسترسی به تنظیمات مکان را بازیابی مینماید. غیرفعالسازی مسیرهای پیشنهادی و مقاصد پیشبینی شده علاوه بر، در همان بخش > گزینگاهی به نام وجود دارد.
اگر تمایل به اشتراکگذاری این اطلاعات ندارید، این گزینه را نیز غیرفعال نمایید تا رفتار حرکتی شما را یاد نگرفته باشد. حذف دستی تاریخچé مکانهای بازدید شده برای کاربرانی که میخواهند فقط دادههای قبلی را پاک کنند و قابلیت را فعال بگذارند، مسیر زیر را دنبال کنید > >. در این صفحه میتوانید با کشیدن هر عنصر به سمت چپ و لمس آیکون سطل زباله، مکانهای را حذف نمایید. همچنین برای پاک کردن کامل تاریخچé، دکمه é در پایین منو را بزنید.
با انجام این تنظیمات، میتوانید کنترل بهتری بر اطلاعات مکانی خود در iOS ۲۶ داشته باشید و از ذخیره خودکار مکانهای بازدید شده جلوگیری کنید.